sya dh 37w2d tpi bwa perut sya sakit smpai ke pinggang trsa kpla nya klau bgrak allh sakit sngat mcm dh nk kluar dh tpi blm ada tanda2..nya lgi..kluar dra ke air ke xda pulk..

Sya dh 37w2d tpi bwa perut sya sakit sngat smpai la ke pinggang..sya rasa kpla nya klau bgrak allh sakit sngat mcm dh nk trkluar dh..tpi blm ada tanda2. Nya kluar mcm dara ke air ke xda plk..tmba lgi prut ni mengeras je..kjp hlng kjp mngeras..dh 1mnggu dh sya rasa sakit mcm ni..tkut plk nk pi ospitl klau blm ada tnda2. Kluar..kn ..

11 Các câu trả lời

Pergi hospital..