Upt rosak?

Sya delayed period dekat sebulan. Sebelum ni pernah juga delayed macam ni, tapi akan period. Tadi test upt yang sya beli dari tahun 2022 (expired upt tu sept 2024) boleh percaya ke result upt ni? Takut sebab dah lama sangat, false result. Tanda2 tu sama macam anak 1st, senggugut sikit, breast sensitive, cepat penat, kuat tidur, asal gosok lidah muntah, rasa mual2.

Upt rosak?
2 Các câu trả lời

dah scan for confirmation pregnancy. Alhamdulillah, memang ada. Cuma kalau ikut tarikh period dah 10w, kat scan doc cakap baru 8w. Dah nampak heartbeat time scan tu. Kena repeat scan lagi 2 minggu lagi untuk reconfirm edd.

yg penting upt tak expired lg.