pregnancy

Sya dah 2 bln mengandung tpi berat badan still sama je ,, normal ke mcm tuh Risau saya sbb makan nonstop ?

18 Các câu trả lời

normal..sy ms awal prgnt 71kg..xnaik,x turu gitu jela...smp la dah 19w berat naik 73kg...xlama tu timbang 74kg...skrng dah 76kg..29w...

Sy nak masuk 7 bulan baru 2 kg naik berat sis 😂 nurse n doctor takde cakap apa.. as long everything normal n baby sihat its okay..

normal. sy masuk 2nd trimester dlm 4-5 bulan bru naik berat. sbb awal2 trimester makanan xlekat. asyik muntah. berat turun mendadak.

sy mla² buat bku 74kg lpas mnm air gula sgkut gdm doc sruh kntrol mkn mnm trus trun 3kg ...skrg dh 4 bln lbh brt msih 71kg...

normal.. jgn turun @ naik mendadak jer. 2bulan janin kecil lg sis. baru dlm proses nak hasilkan placenta.

Sye awal bulan smpai 4 bulan lbh brt trun je . Pdhl xde alahan. Msok 5 bulan tros naek non stop

Sama lah saya dulu pun. Tapiiii masuk 5 bulan je tetibee berat naik 3kg sebulan. Haruuuuu

Sy masuk 4 bulan baru naik 1kg. Masuk 5 bulan naik 500gm je. Masa alahan turun 3kg.

Normal je. Tp kalau x naik langsung nt kena jumpa pakar pemakanan pula😂

Sme sye nk msuk 3 bulan ni bru naik 1 kg 😂 mkan da bnyak da ikutkan