Nk bersalin normal selepas ceaser

Sya ceaser sbb anak fetal distress tp untuk anak yg kedua ni jarak 6 ke 7 tahun.boleh ka lahir normal? Sya anxiety sya jd fobia kesan emergency stress dulu.mintak pandangan.doktor asyik duk bg hint nk operate

4 Các câu trả lời

Hi. saya dulu emergency czer 2015 darah tinggi sampai sawan tu yg emergency czer at 34weeks. dan 2020 saya lahirkan anak secara normal even ada gdm on insulin. InsyaaAllah doa hari hari dekat Allah minta permudahkan dan minta nak normal. dgn Izin Allah. skrg saya pregnant anak ke tiga. semoga Normal lagi. sbb even pregnant ketiga pun, masih skrg follow pakar o&g case 2015.

selalunya bila anak 1st dah czer, mmg doc akan continue czer. tp keburukan czer ni mmg max 3x sahaja. kalau puan risau, cuba dptkan pandangan doktor lain. sbb ada je yg first czer, yg kemudian2 normal.

2y trước

yer itu lah dlm ahli keluarga sya ada yg ceaser itu sbb ada faktor kesihatan.mmg 3x ja lpas tu doktor dah tak bagi.sya bukan nk ramai sgt2.cuma ramai anak ni rezeki, meriah lah sikit sbb sya pun 2 beradik ja.bila besar ni rumah mcm suny

Sama lah 1st baby czer sbb fetal distress & gap 2nd ni anak pun 7 tahun.. skrg saya 25W, doc di KK nnt suruh jumpa pakar masa 36W nak tgok kena czer balik ke normal 🥹

2y trước

puan ada apa2 ka.gdm ka lain2 ka?

Hi sis mcm mna perkembangan dgn ank sis yg fetal distress skrg okey tak?