Rasa penat & x selesa

Sya baru 28minggu , & bekerja. Dlm masa seminggu tu Kan.. setiap Kali between 9am to 10am mcm tu mesti badan rasa lemah.. badan x selesa.. ngantuk..kerap pedih ulu hati...Kalau boleh nak tidur terus . Ada x yg mcm ni? Pastu jam lain bukan main active, mlm pula susah tidur 🥹

1 Trả lời

Nak minta berehat lah tu. Boleh adjust dgn majikan. Terus terang dgn majikan. Boleh tak rehat 9 ke 10am tu ganti waktu rehat 1pm - 2.pm