set bersalin

Sya ada tertarik ngn set bersalin mak bidan dari dherb tp.. Knpa ada perbezaan harga yg ketara erh? Di antara di kedai jamu dan di shopee.. Dalam shopee harga set rm120.. Dekat kedai jamu rm199 jauh kan perbezaan nya.. Ori ngn x ori ke??? Sama jugak dengan minyak kelapa dara jauh jugak bezanya dalam online dan kedai jamu.. Sya teragak2 nak bli online tkut fake.. Ade ke fake brg gitu?

2 Các câu trả lời

Sy ad bca 1 kes.. si ibu mkn set brpntang dherb.. baby ad ktumbuhan kt otak.. doc tnya makan ap..then doc sruh stop.. elok si ibu stop.. si ank yg hmpir dibedah tu ktumbuhan da kecut. Sy bca d fb si ibu. Lupa plak ak nma dia. 😅

5y trước

Set bolei.. loose item pn ad jual..

Sbb shoppe tu x ambil untung.yg 1 tu ambil untung byk kali...

5y trước

Owhhh iya ka