Omaigoddd.. i cant breath🤮

Sya ada masalah berkaitan dgn ubat tmbah darh hb.. iaitu acid folic, (iron tab) yg kkm bekalkan. memang xbole nak telan😖🤢.. sdh cuba ubat iberet & obimin.. pun sma.. tiap kali telan, mesti sejam kmudian, sya akn muntah.. wlaupun sya mnum ubat tu dgn air perahan buah lemon🤮Ya tuhan.. bacaan hb sdh mula turun ke 10.1..help me. suggest utk mnum ubat tmbh drah hb, tanpa ada rsa nak muntah mual.. pening. #Momlowhb🤒

28 Các câu trả lời

saya awal prgnent hb boderline , alhamdulilah lepas minum jus mamariam dari 10.6 naik 12.0 skrng dha 35w tk prlu mkn ubt dah . jangan skip krangkn cfein .