Clear blue positive tapi upt lain negative

Sya ada buat test.. So pada 2 May 2024.. Sy dpt results "pregnant 1-2" tapi pelik nya upt biasa2 negative

Clear blue positive tapi upt lain negative
4 Các câu trả lời

Hi sis follow clear blue lagi accurate, kalau kandungan dah lebih 6 minggu boleh scan sbb awl sgt scan janin tak nampak lagi

5mo trước

i seee okeysss

awak macam mana saya sama kes awak CB positive upt lain negative,share please 🥺

updated... tiba2 negative suda... kmu rasa masih pregnant ke ni?

clear blue boleh detect awal kehamilan.. yg lain xleh detect awal..

5mo trước

i see... tunggu lagi 2 minggu atau perlu scan terus?