38 week perut mengeras dan sakit yg terlampau

hi, sya 38w, due 16/3. tapi harini rasa perut sangat sakit mcm period pain, sakit belakang pun ada tapi tanda sprti turun drah pecah air ketuban tu xada lagi. adakah sya perlu ke emergency utk cek? #newmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Awak due sama gn sama... Harini sy sakit contaction dr pkl 4:30pagi sampai skrg.. Dah g pac hospital.. Cek laluan tak buka lg😭tanda darah atau pecah ketuban tade.. Ni sakit sgt... Mata mengantuk sbb tak ckup tdo.. Tp nk tdo tak blh sebab sakit setiap 5 atau 10 minit.. 😭

7mo trước

Sy takleh tahan.. Sakit sgt dekat rumah.. Saya pergi balik ospital.. Depa tahan masuk wad.. Skrg dh bukaan 2cm

Yes please