Masala bnyak😢

Sya 21 minggu dah....masala saya Kurang dara.kncing kotor .scan tadi temuni d bawa 😢 #ada yg tau ka untuk selesaikan masala ni #firstbaby

1 Trả lời

Untuk kencing kotor, kerapkan minum air masak ye. Kurangkan juga makanan yang manis. Kurang darah tu kena lebihkan makanan yang tinggi zat besi. Ada ambil vitamin zat besi tak? Sekarang makan vitamin apa?

3y trước

Habiskan dulu ubat yang doktor bagi tu dulu ye. InshaAllah nanti makin baik