Hai momy2 nak tanya

Sya 12wk selalu sakit pinggang normal tak. Boleh di kata hari2 tu sakit #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

normal sis . tu tanda rahim kita nk mengembang n nk sesuaikn dgn pertumbuhan baby . nt dh msk 3rd trimester lg la sakit pinggang, sakit kelengkang, sakit kaki semua la nk sakit 🤭

1mo trước

ohh yka terima kasih bantu jawab sis 🥰

normal sis. kena kerap buat senaman yg bersesuaian. tapi kalau sakit tu kuat, cramp kuat + ada bleeding/spotting yg tu kena terus pergi check

1mo trước

baik sis tq ,🥰