Loya Tekak

Sy x lalu la nk minum air masak sejak pregnant ni..risau dehydrate..kalau minum segelas tu trs kembang tekak rasa, muntah blk..camne ya..sy paksa diri jgk minum skit2..kalau berkumur pun, loya tekak jgk..pelik btl kali ni..padahal sblm ni sy mmg kuat minum air suam, ice kurang.. Mommies, blh share sesuatu x? #9wks

14 Các câu trả lời

nurse kat klinik suggest i letak lemon slices atau berries bagi air tu wangi² sikit😃 cubalah sis..

Sya pun sma juga.. skrg ni dh msuk 9weeks.. loya je rsa tiap kli minum air masak 😥😥

Cuba minum suam2 panas..

5y trước

xleh jgk..hbs segelas, x lama, loya la blk.. Alhamdulillah, mlm td sy try tips dr sis Nur Sya comment, perah limau kasturi skit dlm air suam.. Berjaya dh.. Hehehe

Minum air oren 😁