tips bersalin normal

sy tgh tgu hari nk bersalin. due pttnya 11/10 tapi sebab darah tinggi kena bersalin 17/9. selasa mggu depan.. kat wad ni sy cuma boleh brjln area katil dan ke tandas shj. nurse xbg gerak byk tapi saya berharap utk bersalin normal. ada tips x utk brslin normal selain jln itik. sbb xleh buat tu kt wad. atas katil exercise apa ya yg boleh bantu berslin normal. thank you..

1 Trả lời

Naik trun tgga.. Bykkan jalan sis.. InshaAllah..

5y trước

Ooooo pulak dh.. Kalo mcm tu x sure la sis.. Cube sis google @ mtk advice dr doc sdiri