Saya risau sebab teringat pasal bahayanye daun ketumbar

Sy terlupa daun ketumbar bahaya untuk kandungan. Skrg ni bila dah teringat rasa risau sgt. Sape ada nasihat untuk sy. Cryyy..terima kasih

2 Các câu trả lời

Awk makan ke? Ke knp tibe2 teringat sis? Boleh je makan.. Cuma dikatakan x elok sbb boleh buat kecut rahim tu je

1y trước

haah..haritu ada makan. dalam masala tu ada letak daun ketumbar.

bahaya kenapa ye? saya takde pernah dgr pun dah makan je masa hamil. anak keluar pun Alhamdulillah sihat

1y trước

ada baca dlm alo docter, die bagitahu utk elakkan.