sy mengandung 36minggu.

sy terjatuh dan punggung terhempas kat lantai simen sampai siku luka. ramai ckp bila kita jatuh baby akan lahir sumbing, mitos atau fakta? ini kali ke2 sy jatuh. sy betul² x tenang.. sy x mintak benda ni jadi tapi sy x dapat nak elak😭 apa pendapat kamu?

5 Các câu trả lời

mitos je sis. sumbing ni boleh detect dari awal trimester lagi bukan hujung2 baru jadi. lagipun air ketuban dalam kantung tu menyerap hentakan luar dari terkena ke baby. insha'Allah baby baik2 je

3mo trước

tq sis, insyaallah.. doakan semoga sy d permudahkan bersalin.. amin ya rabbal alamin

mitos sis. sy pernah jatuh masa mengandungkan anak sulong. kerusi kayu yg saya duduk tetiba patah. sy jatuh terlentang ke belakang. alhamdulillah anak lahir xde mslh apa pun.

Mestilah mitos. Yang ramai cakap tu mesti orang yang kurang berilmu kan? Awak buat tak tahu je. Abaikan.

Mitos.. tapi kalau jatuh mommy pergi klinik cepat2 scan baby ye

Mitos. Just check pergerakan baby ok