bila ibu mengandung tergelincir dan terjatuh anak yg akan lahir adan sumbing? mitos or fakta? 🥺

4 Các câu trả lời

mitos. sumbing ni terjadi masa 1st trimester lagi bila tulang tengkorak tak fully developed sebab kekurangan folic acid. bukan sebab pergerakan ibu

mitos. baby sumbing ni masa first trimester dan punca besar ialah kekurangan folic acid. bukan pergerakan ibu. don't worry

sy pernah jatuh mase 8 bulan... Alhamdulillah bby lahir normal ja. jgn risau k

mitos. benda tu blh jd walaupun awk tak jatuh, its all about genetics.

4t trước

but the best is pergi klinik check keadaan kndungan even tak rasa sakit.