Normal ke baby 24 weeks kurang bergerak , selalunya rasa byk kali

Sy start rasa baby gerak dlm 20 weeks mcm tu, then kita tahu bila baby gerak byk n time dia tak gerak . But dari smlm terasa mcm dia kurang bergerak time dia selalu gerak . its normal ? #firstmom #firstbaby

12 Các câu trả lời

sy 26 weeks,kadang risau jugak bila baby tak gerak..bila dah minum air sejuk,atau makan buah lepastu baring mengiring tak lama baru dia gerak.

sis dah cuba minum air manis atau sejuk ? sebab 24w kira rahim kita ada ruang lagi dia bergerak cuma takut kita tak perasan je ☺️

11mo trước

I see, boleh try lps ni🤣. sbb slalu g klinik tp bila scan baby ok je kat dlm. cuma kita kdg2 risau bila baby x gerak