bengkak d kemaluan

Sy skrng mengandung ank ke 5. Semakin berusia kndungan nie semakin bengkak rs kemaluan terutama d bibir luar bahagian bwh. Bila duduk nk kncing atau sbagainya cpt2 nk kna bangun. Normal ker mcm tu ek? Rsnya pregnant sblm nie nk dekat2 bersalin br rs mcm tu..

3 Các câu trả lời

sy dr awal kehamilan da bengkak,terlalu besar sampai ms bersalin tu urat kt dlm tu pecah dan bengkak..tkbley duduk berbulan2..

normal kot sis.. sye pon rase mcm tu.. rase bengkak semcm jeee... sye anak no4

5y trước

Yelah tu kan... 3 bln lg nk kna hadapi.

Sis rasa bengkak tu dari usia kandungan brp week ya?