Sakit bahagian bawah perut

Sy skrg 30weeks .Normal ke selalu rasa sakit di bawah perut hingga bahagian bawah kemaluan? Kadang2 nak bergerak memang rasa sakit dan cramp bawah perut #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Normal sbb baby dh besar.. Sy dulu sampai tidur tak ok.. lepas bersalin auto hilang rasa sakit semua tu 😂

sama.. masok 3rd trimester . paling sakit . bngn dr katil . pinggang 2 rs mcm nk tercabut ..

memang tak selesa. sebab 3rd trimester kan