Tak pasti pregnant atau tak

Sy sepatutnya period pada 5hb .dah lewat 9 hari .bila cek upt keluar 2 jalur .tapi satu jalur tu samar@kabur .#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Tak pasti pregnant atau tak
33 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. tahniah2.. +ve ni.. kalau pakai eco pny pun okey je.. mcm sy.. sy pakai eco jgk.. mula2 ingt rosak.. sbb xpenah sy pny naik 2 line.. lepas 5 tahun baru naik.. sy beli CB.. sebelom tu sy test lg 2 pakai eco jgk.. semua sama.. test CB.. btul naik.. kalau ikut berape week dh ni? nk selamat tggu lg 2 mggu dlm 7 week atau 8 week p scan swasta.. inshaAllah mase tu dh nmpk janin..

sllunya prggy tp kalau nak kpstian bleh cek d klnik tp mgkn awal kali. cuba pakai blue ray pulak y dgtal . dia akan bgtau brp weeks dah 😍 saya pn mcm tu taun lpas sbuh cek satu line skli cek blik pagi samar2 pla x puas hati cek lg kluar smar last2 beli blue ray alhamdulillah 2-3 weeks ni dah nak masuk 8 months😅

sy sendiri alami benda ni. bila check,double line tp satu xclear. alhamdulillah sy pregnant dh 6w. doc ckp kalau dh buat pregnancy test and double line even kabur, mmg confirm pregnant. jd kabur salah satu sbb urin kita cair. sbb tu disarankan utk test slps bangun tido

Samar samar akan jadi gelap selepas beberapa hari kerana hormon hcg akan meningkat lagi. Boleh cuba lagi lepas beberapa hari. Saya nak senang, lepas dapat line samar samar, saya beli clearblue digital. Senang nak confirm.

3y trước

tq sis .alhamdulillah.

pregnant awak.. alhamdullilah tahniahh.. sy pon haritu mcm tu jgk.. pstu sy trs buat keputusan nk g klinik utk kepastian dan keputusan nye pon same sy pregnant sy kndungan sy 7minggu2hari

Alhamdulillah +ve kalau mcmnie .. doakan sy juga dapat berita gembira mcmni bulan depan yaa , semoga sentiasa dilindungi Allah .. Aamiin

3y trước

aminn....alhamdulillah..semoga sis akan dpt berita gembira juga..

insyaAllah pregnant ni sis...kabur pun still positif...kalau tak paati bole buat lagi sekali...tapi rasanya pregnant dah ni.. tahniah

3y trước

tq sis ..❣️❣️

Kabur pun dikira positif sis. Sbb dikira double line dh tu. Congrats mommy to be. Doakan sy juga cpt hamil, bru lepas gugur.

pendapat sy ve .. dulu sy terus pergi klinik bila naek double line cm tu. untuk konfirm . alhamdulillah skrg dh 35 weeks 2 hari

3y trước

alhamdulillah ..tq sis..semoga dipermudah urusan sis .

Alhamdulillah sis, klau tgk upt postve.. amin smoga sis jaga kandungan baik2 🤲🏻

3y trước

Sama2 😊