tak faham laaa

sy selalu appoiment biasa di klinik desa n jmpa doktor di klinik kerajaan..sy berat 80 lbih tanya mkn apa,ambk mknn seimbang tak bila dtg check up kli ke3 berat 90 lbh kata berat terlebih ...bru2 nie dtg checkup brat turun sikit 80 lbh ..tanya plk knp turun berat stress ke apa ke... apa sbnrnya dorg nak??? mcm mne nk bg berat okay ?? berat terlebih kne mnum air gula kali ke2 bln 11 nt.. apa sy prlu buat???klo blh x nk mnum air gula dh#firstbaby

2 Các câu trả lời

biasa tuu sis.saya pun kena macamtuu tapi fikir positif aje..Nurse pun xsuka bising sebenarny cuma dieorang kena pantau untuk kebaikan kita n bby dalam perut..Mereka lebih dari tahukan..Jadi kita layankan aje..Pantau pemakanan n anggap semuatuu pengorbanan kita untuk bby okay?🥰.Moga dipermudahkan