pendapat @ pengalaman mommy2..

sy sekarg dh mask 6bulan...mslh sy sekarg payudara sy di lingkaran hitam kat p*t**g,kulit gelembung mcm ada air (umpama je sng nk faham) tp xde pon... tp kulit mcm menebal dan pejal... ade tak ibu2 jd mcm sy? cuma nk tahu ade kah normal? sbb sy bby first...xde lagi pengalam mengandng sblm nih... mohon pendapat @pengalam..

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Rsnya yg tu xde apa.. Naik mcm biji kn? Kalau ye itu ada fungsi untuk breast milk nnt. Fungsi dia utk protect susu ibu juga.

6y trước

ye ke..tp sy xde naik mcm biji...cuma mcm kulit tebal mcm tu...rase sakit dan ngilu2 mcm tu...