Angin

Sy sekarang pregnant 13 weeks.. Asyik sendawa je.. Siapa ada cara nak hilang kan sendawa ni.. Ke banyak sangat angin ke macam mana?

18 Các câu trả lời

saya 16 minggu pun badan masih banyak angin.. lagi2 waktu keje malam... tak beehenti angin nye.. 😅😅

selalu sgt and slalu mintak en somi urut kan belakang..urut betis.selagi xurut.selagi tu pedih ulu hati

Alhamdulillah awak keluar jugak angin.. Dri sy angin pun tknk keluar sampai jd senak & pedih ulu hati

Bub minyak angin kat betis n atas belakang sis..

sama la saya smpai nk tido pon x selesa..

normal sis. sy dlu pn selalu sendawa

Normal je tuu.

Mkn yogurt