Susah membuang.

Sy sekarang hamil 17week susah sangat nak membuang. Apa mommy semua makan eh utk lawas buang air besau ni. Kadang duduk toilet sampai meneran. ?? #firstbaby

26 Các câu trả lời

Saya minum barli kosong setiap mlm.. mudah membuang.. kalau x payah nk mmbuang

Makan betik sis. InsyaAllah lawas sangat. Lepas tu, banyakkan minum air 🤗

Makan ubat cair najis please. Meneran kuat masa mengandung bahaya ok

Sy mkn betik lawas berak tp x slalu la tukar2 buah ada masa epal ijau

Samalah Saya pn .. masuk third semester ni jadi susah mmbuang plk

Minum air byk2 n mkn buah2an.. Mcm betik, pisang, prune

Minum susu Anmum... Insyaallah membuang lawas...

Sy minum susu frisomum, dah xda lagi najis keras

Minum air bnyak n mkn buah betik..

Makan betik je puan.. InsyaAllah lawas