Vitamin mengandung

Sy sebelum ni mkn vitamin zincofer, tp jd alahan teruk..hrini baru bertukar ubat ke iberat folic 500 pn sma jgk jd mual, muntah2 n pening..hb stakat skrg xdk masalah..boleh x kalau sy nk stop ambil vitamin ni..

2 Các câu trả lời

Minta tukar lg sis.. sis boleh try maltofer / obimin / minta kk vit 4 serangkai tu.. sbb xboleh stop mkn.. kandungan dlm vit tu penting utk ibu n bayi.. xpn mkn dgn jus oren / blackcurrant / limau.. atau mkn sblm tdo..

Try maltofer... Sy pn xblh mkn zincofer.. Sembelit agk truk.. Skrg sy mkn maltofer Alhamdulillah

5y trước

Ya sama2