Ibu2 boleh share tak pgalaman kena kencing manis masa pregnant?

Sy sangkut kencing manis sblm minum air gula 4.6 lepas minum air gula 11.3 🥺 nurse baru je call td... Dia suh cek gula sendiri@ pg klinik... Boleh share tak pgalaman ibu2... Tq

2 Các câu trả lời

nK tnya sis lepas minum air gula tu sis baring ke ?? sy lepas minum air gula sy minum air kosong sikit .. lepas tu balik kemas kemas rumah bg peluh keluar.. sbb sy ade org bgtau lepas minum air gula kene buat keje bg peluh keluar bru gula xsangkut .. sbb pengalaman anak no 2 .. lepas minum air gula sy tidur dlm kreta .. sangkut gula .. stress smpai nngis nngis ..

6mo trước

tula hadoi... xpasal2 kena buat bsp... 😒

Berkawanlah dgn roti wholemealnpack hijau..air kosong..apple hijau..peria katak..dan lebihkan lauk, nasi sejemput je..