Bby 15minggu belum gerak

Sy risau sgt2 kdang2 skit perut slow perlahan trus berhenti..15minggu spe pernah terjdi mcm ni..bby pn blum sy rse gerak halus..risauuuuu..

4 Các câu trả lời

normal sis especially kalau first time pregnant. selalunya by 20 weeks. saya first time pregnant pun 17 weeks baru rasa.

ikut org sis. mmg ade yg rase pergerakan baby awal. biasanya 20w bru rasa

inshaAllah bby ada gerak je tu... 15w awal lg.