masalah sle

Sy pretnen 15 minggu..tapi ade sle..ade x mcm sy..blh bertahan x baby.org ckp byk masalah..

2 Các câu trả lời

Sy pon pesakit sle anak dh nak masuk 3....insyaallah klo kita ikut semua nasihat doc xde msalah ....sy sle dri tahun 2007

4y trước

Smoga smua dipermudahkan utk awk jgak .....jnji ikut nasihat doktor...klo ad masalah refer doktor...

Jgn dengar ckp org nnt rasa down... ikut apa doc ckp..

4y trước

Btul.. Awal2 tahu mmg rasa down.. Tp bila dh tnya bnyak yg hidap sle.. Smua jwab okk jaa pregnant.. Sihat ibu n baby smpai mlhirkn.. Kita pn jd okk.. So dngar yg positif