gigi

sy pregnant da 12minggu 4hari...boleh ke ya sy cabut gigi???sbb pg td g cek gigi dokte ckp gigi dah rapuh sgt dn td pn da patah tinggal sikit shje jd nya mereka suruh dtg esok untk cabut...jadi sy ingin mnx pendapat boleh ke ya...risau plak..

5 Các câu trả lời

Boleh, lebih2 lagi kalau dah tinggal sikit saja, maknanya cabutan tak susah. Jangan biarkan tunggul gigi lama2 (saya assume tinggal tunggul la ye sbb dah rapuh, patah & tinggal sikit), boleh jadi sumber infeksi.

5y trước

ok da on jam siap2 takut terlupa...ini pn mkn bende yg lembut x dpt nk mkn bnde yg keras sbb mengunyah rase sakit...semoga segalanya dipermudahkan...

Dlu ms sy cek gigi doktor kata nak buat pape kne 16weeks ke atas.

Awal2 tak digalakkan cabut gigi sis. Doc sndiri ade ckap.

Saya appoiment after 14 weeks

Xbtau doc gg ke awk preggy?