Nak tanya boleh x?

Sy pregnant baru 35 week..tp scan n ukuran prt 40 week.. Dktr ckp bby bsr.. Kne jupe o&g.. Skrg kan prt sy asyik mengeras n nk jln pon skit d ari2.. Skit pinggang..n selalu skit dkt tulang rusuk.. So soalan sy adkah tanda2 nk melahir? Ada ke mommy2 bersalin d usia 34 week..

1 Trả lời

tnda nk bersalin ada 3... contraction yg kerap pecah ketuban keluar lendir bercmpur darah....kena perhatikan ok.... sy lahir ank pertama 28w ank kedua 36w...bby kalau nk keluar bebila je dia boleh keluar😅😅