Baby besar

Assalamualaikum mommy2 semua... Hnya nk tny pndpt semua mommy dlm ni.. Ad x prnah cm sy pregnant 32 week tp scan n ukuran tggi rhim 36week.. Doktr ckp bby trlbih bsr.. So kne jumpa pkar o&g..jd sy nk tny? Apa akn tindakan pkar nanti? Pastu nak tahu baby akn ok ke?

2 Các câu trả lời

dktr pakar akn scan dan review semula result dari kk. possibly bersalin awal tu ada sbb bby besar. nanti dktr pakar akn explain everything.

Sama la tpi tca gopd 36/52 nnti…