Rasa teruk sgt 11 week pregnant

Sy pregnant anak pertama. Sumpah rasa teruk sgt, tak lalu makan lgsg. Badan asyik letih sakit. Bila bedrest, tak selesa. Kdg sy risau dgn baby kat dalam ok ke tak. Hari2 nak nangis rasanya. Sampai berhenti kerja sbb bdn rasa tak okay. 😔#pleasehelp

1 Trả lời

Awal awal memang camtu. Asyik rasa lemau, tak larat nak tido je. Mmg kena banyakkan rehat. Cuba makan buah buah n sayur atau susu/yogurt kalau tak lalu makan benda lain. Cuba jugak isi perut sikit sikit. Saya pun rasa camtu gak dulu, mmg itu jelah saya makan sbb lain memang tak lalu. InshaAllah soon or later you’ll be fine

3y trước

Baikkkk tq ❤️