Baby bump 8w

Sy pregnant 8w tp sekarang ni perut dah mcm pregnant 4bulan😂 ni pregnancy kedua sy. Ade tak yang macam sy? Memang kalau pregnant kali kedua perut nampak lg besar ke?

2 Các câu trả lời

saya yg pregnnt 2bulan ank yg ke8 pun dah macam 4bulan..tpi itu perkara biasa..tkder masalh..cuma terkadang kita akn terasa mcm kembung perut n sebu.mkn pun tk bolh terlebih..

Sy pregnant kali ke3 . Tk nmpak pun perut lg 🤭 sy 1st pregnancy twins selalu org ckp perut cpt besar

1y trước

8w6d sis 😊 nmpak jelas sbb 2 kantung berbeza.