Perut oh perut

Saya pregnant 8w dah Alhamdulillah. Tapi nak tanya, memang 8w dah start rasa ketat ke perut ni? Sbb bloated mcm dah kurang & makan pun dah kurang tak macam sebelum ni huhu #firstmom

1 Trả lời

sama lah. saya pregnant kali ke2. yg 1st saya sangat santai2 je. makan banyak pon ok je. kali ni belum delay period pon lagi saya dah start rasa x selesa perut. rasa perut sgt penuh. rasa ketat. harini 8w jugak kalau ikut last period.