Pregnant 6week

sy pregnant 6week bila blh buka pink .. dan normal kew xde rasa loya .. cuma bdan rasa letih tq

6 Các câu trả lời

buku pink perlu bukak sblm 12 minggu. nnti bleh amik appointment dlu kt kk. xde loya its okay je sis, x smestinya ada masalah apa2 , depends kt org jugak. atau mungkin awal lgi.

jangan mintak sis rasa loya tu🤢. enjoy je apa yang sis rasa skrg janji baby sihat. boleh menangis sis rasa loya dan muntah tu...serba tak kena

maybe sis baru lagi sebab tu belum rasa mual/ ada stgh org mmg xd alahan.. klau mcm saya haritu 8 weeks da boleh buka bku pink kt kk..

2y trước

Boleh cuba call kkia dulu.. Ada stgh kk kena buat appointment dulu

normal sis..saya dulu 10 week baru rasa alahan..tu pon on off..cume mula2 tu mcm sis la bdn letih n asyik nk tido je

2y trước

hehehee...tu ler nie pon asyik nk tido jew ..

mgkn br lg.. keletihan tu biasa.. bykkn rehat ya.. sblm 12w dh blh buka buku..

2y trước

yer siss ... mmg rasa letih tu luar biasa .. okey siss mggu dpn nie blh pi klinik buka buku pink

Sebelum usia kandungan 12 week dh bole bukak

2y trước

okey siss terima kasih blh pi mggu dpn nie