Ada kluar spotty time pregnt

Sy pregnant 6w tp ada kluar lendir darah hari ni. Masuk hari ni, dah 3x. Kali ptama 22/11, kali ke2 7/12. Kali ke3 11/12. Tp kali ptama ada stitik je. Kali ke2 bnyk skit. Tp shari je. Lpas tu hari ni, mcm bnyk lg dr ke2. Ada yg pernah alami mcm ni jgk ke? Mgkn ke ancaman keguguran?

4 Các câu trả lời

ape2 spotting atau darah yg keluar mse preggy tu x normal.... sis pegi kecemasan segera ya.... sye pernah bleeding mase 7week, terus pegi kecemasan n kne admit 1 malam.... rupanya ancaman keguguran... alhamdulillah sye bedrest, mkn duphaston, skrg dh 11week....

9mo trước

sye bedrest sampai betul2 xde spotting tu... mase admit keluar darah mcm darah period, pastu spotting coklat... doc suruh sye bedrest sampai betul2 okey...

trima ksh yg mana pernah komen & jawab persoalan sy sblum ni. sy tpaksa buat d&c. doktr x jmpa kantung. tp dinding rahim masih tebal. jd doktr decide utk cuci

Alhamdulillah. td p klinik doktr bg juga duphaston. sis bleeding 7w tu bnyk ke?

9mo trước

owh ok². smoga dipermudahkan journey pregnancy awak kali ni.

Jumpa doktor ya puan

9mo trước

doktr cuma bg duphaston utk kuatkn rahim & jumaat kena p lain utk doktr scan.