Susu apa berkesan untuk ibu pregnant?

Hi, sy pregnant 5weeks and baru start minum susu enfamama tapi sekarang sy cirit teruk. Apa patut saya buat?

2 Các câu trả lời

boleh tukar dengan susu kotak yg biasa. saya minum Dutch lady low fat

4y trước

boleh. nurse kt KK saya yg suruh minum susu kotak n jgn mnum produk susu ibu mngandung. asalkan susu tu tinggi kalsium dan rendah gula. itu sudah memadai

maknanya susu tu tak sesuai lah dgn awak sis.tukar je susu lain

4y trước

sya mula2 susu minum susu similac..lepas tu sangkut minum air gula tapi gdm on diet so doktor tak bagi minum susu similac minum sya minum susu Hl dgn dutch lady yg low fat.