Sakit pinggang

Sy pregnant 33 minggu. Normal atau tidak sakit pinggang teramat sebelah kiri sahaja. Duduk, jalan, baring pun terasa sakit nyut2 nye...sy br pindah rumah, tak ada angkat benda berat cuma unpack, lipat2 baju mana yg larat..sy tak sure sakit pinggang ni sbb pregnant atau sbb urusan pindah rumah tu..lg satu,, boleh ke urut atau tuam air panas/ sejuk atau ke klinik mintak ubat...dah 3 hari sakit pinggang..hari mcm makin teruk pula...#firstmom #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

33minggu bole berurut sis..bg lega rasa sait..jgn biarkn tkut ada urat tsimpul atau bgkak nanti btambah sakit.. lg 1, jgn duduk bwh tlalu lama..cari tukang urut yg btul2 mahir untk ibu mgndung..

8mo trước

Okay tq sis..tulah rasa takleh biar sbb makin hari makin sakit..