uri ke bawah

Sy pregnant 28 weeks.. Tdi baru scan, doktor sahkan uri sya dh kebawah.. Ape yang perlu saya lakukan..?? Ade cara x nak naikkan balik uri .. Saya takot klau perlu ceaser..

13 Các câu trả lời

Sujud lama2 sis dan banyakkn zikir, doa, minta Allah mudahkn awak..

uri tak boleh bawa naik balik.. mm

Sy dulu pun mcm tu masuk 2nd trimester uri kat bawah Alhamdulillah skrg 39w semua dah ok jgn risau sis baby still boleh pusing lg tu 😘 doa banyak2 sujud lama sikit ketika smbhyng and elakkan dr buat kerja berat atau angkat berat sbb nnti berlaku pendarahan tu yg kena jaga