Batuk selsema

Sy pregnant 25weeks. Sekarang kerap kena sakit tekak kadang-kadang batuk sekarang selesema pula. Ada tak tips utk kurangkan batuk dan selsema ni? Risauuu Thank you pada yg respond🫶

2 Các câu trả lời

sy pun kerap sakit tekak dikuti dgn demam batuk selsema, lepas sy dah cam kalau sakit tekak, sy akan terus minum air byk2 n sy pun beli air filter coway, jd tak demam

pergi klinik ambil ubat. bgtau tgh pregnant nanti dktr bg ubat yg sesuai.