Hey mommies

Sy pregnant 24week skrng . Nk tnya bahaya ke kalau asyik makan pedas je😌 , risau jugak dekat baby . Tpi tekak memang nk makan pedas2 je . Tkpedas tk lalu nk makan . Bahaya ke mommies2 ? Share please

2 Các câu trả lời

sy makan ja. tp tu lah,kadang pedih ulu hati bila selalu makan pedas. baby lahir selamat tanpa apa² komplikasi. kulit baby pun takda merah² ruam masa lahir

saya tiap kali pregnant mmg tekak nak mknan pedas je .. alhamdulillah ok je .. anak lahir pun alhamdulillah sehat