First baby

Sy pregnant 15 minggu normal ke kerap sakit kepala?dan boleh ambik apa2 ubat tak?

5 Các câu trả lời

Normal sis. dulu saya pun kerap sakit kepala. doktor hanya beri paracetamol je utk hilangkan sakit tu. tp sy just bed rest n banyakkan kinum air putih. melainkan betul betul tak tahan sgt rasa nak pitam baru makan paracetamol tu. selain tu juga sy mkn panadol. doktor ckp boleh juga asalkan kandungan paracetamol tak lebih 500mg. Cuma jgn kerap sgt mkn lah.

Hai awk kalau selalu pening tu boleh try supercube ginger lavender. Dia bukan ubat tau, just cube yg awk bancuh utk minum hehe. Nak cuba boleh ws kita tau wasap.my/60172871423/supercube

sama..Saya pun sampai 16w nie maseh lagi saket kepala.Xberani nak makan ubat,cuma tampal neobun aje dekat kepala

3y trước

tulaa redha ajelaa tapi kalau sekali datang Saket kepala tuu, Allahuakbar nak tydo pun xbolee tydo

dapat kan saranan dari dr.. sbb masa preggy nu x boleh smbarangan makn ubat..

nrml sis..dan ubt tu bter rujuk doc dlu sis