Pregnant tapi pendarahan

Sy pregnant 14minggu tapi dah 2 hari tiap petang dan pagi keluar darah..tapi tak banyak..Adakah itu normal?Sy risau sbb ada angkat berat dan belum pernah scan dengan doctor lagi..#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau keluar darah kira kerap (tiap ptg dan pagi) tu tk normal. Kenapa tk scan dgn doktor lg ya? Blh segera check dgn doktor ni takut apa apa masalah.

Double check lagi.Takut keguguran.Tak digalakkan angkat berat dan panjat ambil barang tinggi2