Sakit

Sy preggy 36week 3days, dr smlm kena sakit punggung..sakit kat tengah2 tulang punggung tu,nak jln je terasa sakit..da mcm org dlm pantang pulak jlnnye, normal ke? Nak kena buat cmne nie? Suami da urutkn ckit tp tetap sakit tak kurang

1 Trả lời

Due awak msri lebih kurang saya.skrang x boleh tdo mlm.. Skit di ari2 kita.. Pngang x yah ckpla. Tp tu normal sis.. Baby dh kebwah.. Bnyk berjalan nnt inshallah mudah bersalin