Stretchmark

Sy preggy 26week. Sy banyak sangat stretchmark, dr bhgian pinggang sampai bawah perut. Kdg2 bila tgk tu rasa geli sbb dia pecah2, gatal tu memg tk boleh nak ckp lha, gatal sgt2. Normal tk ya? And boleh suggest tk cream apa yg ssuai utk kurangkan rekahan tu?

4 Các câu trả lời

normal stretchmark.. kulit mregang sbb bby kn.. pakai bio oil atau argan oil..

Sy dr awl hamil sapu palmers cocoa butter. Alhamdulillah tkde lgsg

5y trước

Gamba kak

Sy pakai cream strechmark yg palmer cocoa butter..

Sy guna palmer cocoa butter dan bio oil..