BABY BUMP

Hi sy preggy for the 1st time , next week masuk 4 months ? Nak tanya normal ke baby bump macam tak nampak lagi ? sy agak risau baby sy tak membesar dalam kandungan ?

21 Các câu trả lời

Bila jumpa doc sis jgn lupa tnya pasal perkembangan baby. Baby bump xde kena mengena dengan saiz baby dlm perut.

5y trước

Okay baik sis 👌🏻

Nak ckp normal tu tak la. X normal pun x lah. Idk... Tapi mine masa 4 bln pun belum nampak Sgt masa tu. Hehe

5y trước

Seronok baca kisah sis 🤭 semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye 🤲🏼

Normal je. Sy 6 bln bru nmpk. Time checkup ble doc scan o nurse check smua ok xperlu risau.

5y trước

Thank you sis 🥰

Saya pun takde jugak. Kecik sgt. Almost 5 bulan. InsyaAllah doakan baby sihat je 😊

5y trước

Insyaallah amin .. harap baby okay je and membesar dengan sihat ♥️

Sy 8 bulan baru nmpk bby bump..as long dr ckp ok n normal.. Jgn rsau ok.. 😊

5y trước

Aah first preggy.. Itu pun org ta pcaya 8 bulan..sbb kecil je.. Pdahal hjung bulan ni dh due

Dont worry , fikir baby sihat . Saya 7 bulan baru nampak baby bump 😅

5y trước

Thank you 😆

Normal. My experience baby bump kecil je tapi anak keluar 3.2kg.

5y trước

Wahh besarnya 🤭 mesti tak expect besar kan yelaa sebab baby bump kecik 😆

Sy 5bulan bru nampak bile da 6bulan besar pula perut🤣

5y trước

Hehe sy baru 5 bulan tapi tak besar sangat bump nya 🤭

Normal sist...☺

5y trước

Okay thank you sis 😄

Normal je

5y trước

Okay sis ☺️