Rasa pening x betul

Sy preg bru 8week..Saya nak tanya,bulan puasa ni saya selalu bangun seawal 4 am u siapkn juadah sahur..arini sy puasa tp pkl 10am sy pening rasa x betul dh ..sy dh bkak puasa tp masih lg pening mcm ad lg bnd x betul..adkh ptanda darah tinggi naik atau hb low..perlukh sy jmpe dr?

3 Các câu trả lời

Dr sy tahu sy prgnant smpai dah 11 week sy masih pening kepala setiap hari non stop selagi ta tdur . Bangun tdur dtg balik . Tanya doc jawapan sama je , semua alahan . Trpksa hadap je

Try makan panadol rehat minum air bnyak. Klau berlarutan sampai esok jumpa doktor

Blh mkn panadol biasa (500mg) dulu utk kurangkan rasa pening