Demam Berulang

Hi.. Sy preg 17w nak tanya semua kalau demam+selsema+batuk bahaya x kat baby,minggu lepas sy baru je demam semalam demam berulang lg ada yg suruh pergi hosp. ?? Nak buat macam mana ni??

6 Các câu trả lời

Mggu lps first time demam panas suhu 39°c, kul 4 pagi pegi hkl (hari kedua demam). Dia x bg daftar kalau demam je. Tp husband gtau sy pregnant. Then dia cek suhu sy sgt tinggi. Bby pun x gerak.. Jmpa pakar trus n kena admit ward kt hosp bersalin. Msa kt ward tu demam bru kebah. Berpeluh sepanjang malam.. Esok dia doc bg balik.. Alhamdulillah xda apa2 jugaa.

5y trước

Alhamdulillah xda apa

Nak terus pergi hospital ke klinik saja sy preg anak first xpernah jd mcm ni xda pengalaman xtw nk bt apa😣

Demam bahaya utk baby sis. Terutamanya demam tinggi. Rujuk buku check up.

Better pegi je jmpe doc sis..nnti doc bagi ubat utk ibu preggy..

Hm.. Better pergi check.. Takut influenza.. Skrg musim influenza..

5y trước

Td dah cek darah ada jangkitan kuman sikit ja tp xkena tahan wad cuma kena mkn antibiotik

Smoga cpat sembuh sis...

5y trước

Tq 😚