Alahan teruk

Sy preg 10w alahan teruk..mlut rasa payau,masam kdg pahit..asyik rse loya n muntah..air liur n kahak byk sampai xblh tido..selera mkn takde..mnum sume kuar blik..xthu nk mnum ape da..Ada tak cdgn mknn n minuman yg blh kurangkn or hilang kan loya n xmenyebabkan berkahak..risaukan baby xckup zat..#anakkedua..#anakfirstalahanterukjuga

1 Trả lời

hai mommy. cuba cara ni,makan sikit tapi kerap and if mommy ada craving for anything just go for it. maksudnya kalau terasa nk makan maggi,just makan tapi berpada.