First mom

Sy nk tnye sy first mom sy 26mggu normal keluar spotting koko byp pnuh 2hari klu jln byp mesti sakit pinggang . Agk2 kena gi klinik tak ?

9 Các câu trả lời

sy baru kuar dri hospital sbb bleeding. sblum bleeding keluar spotting coklat. bleeding je terus g emergency msuk wad.. final diagnosis sy ada polip dan hakisan@ luka kat dinding serviks.. so kalau ada pndarahan or spotting wajib kne refer dr. jgn lengah. takut dlm diam dia boleh jd ancaman keguguran dan juga kalau biar lama takut efek kt baby . mana tahu ada drh beku ke, infeksi bakteria ke.. sbb kat dlm kita xtahu

Pergi dengan segera. Sebarang pendarahan/ spotting tak kisah la awal, pertengahan, penghujung kehamilan tak normal ya awak. Walaupun kita first mom, kena lebih peka dan ambil tahu. Rajin rajin membaca soal kehamilan dan parenting juga. Semoga dipermudahkan

2y trước

Sama-sama

saya MS 31 minggu mula2 spotting koko.. g spital mula2 doktor ckp keputihan.. lepas 2 hari keluar lg Plus Fresh blood byk Sgt.. n sakit pinggNg contraction.. selang berapa jam terus bersalin.. bby masuk ICU sebulan sebab prematured

Dah pegi hospital kena tahan wad sbb ada keputihan skali . Doakn sy dgn baby sntiasa sehat dan hrap2 xdduk lama dlm hospital nii🥹

2y trước

oh . hrp baik baik je . sy pun kalau jln je atau duduk je mmg skit pinggang .

sptt kne terus refer doc..klau spotting koko ke ape ke sbb x normal.xtau sbb kn..berkait Luka or uri n lain2

Pergi sis. Pergi. Jangan tunggu. Takut ada masalah lain.

wajib ke klinik a.s.a.p

pergi hospital ...

dh pegi ke sis?